Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Гроші
Основні шляхи комплексної регуляторної політики в Україні PDF Друкувати Електронна адреса
Національна Комора - Гроші
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 15 березня 2009 12:28

Аграрний сектор економіки як й інші не може розвиватися автономно – без комплексної регуляторний політики держави

Беручи до уваги те, що основна ціль любої діяльності є одержання прибутків, тому комерціалізація внутрішньої політики в Україні також повинна ґрунтуватися на такі й же основі. Держава має бути безпосереднім учасником такої діяльності в інтересах громадян України на національному та регіональних рівнях.

Ключ до розв'язання наявних проблем в Україні заховано в питаннях землі та її природних ресурсів через відповідну національну регуляторну політику. Адже, відповідно до Конституції України лише земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу і являються основним, і єдиним такого рівня, національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави.

Останнє оновлення на Понеділок, 23 березня 2009 13:04
Детальніше...
 
Де взяти гроші ? PDF Друкувати Електронна адреса
Національна Комора - Гроші
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 14 січня 2009 00:00

 Головне питання: “де взяти гроші?”

 

Гроші - в Національній Коморі. А це і є головний мій секрет.., а також секрет нової влади, яка реалізуватиме пропоновану політику в Україні. При цьому, якщо чітко і однозначно не усвідомити: ” Для чого гроші ?, Кому і яким чином вони діставатимуться ? та Який результат з цього буде ? ”, - то й грошей ніяких не буде !..
Останнє оновлення на Неділя, 19 липня 2009 12:38
Детальніше...
 


© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!