Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Де взяти гроші ? PDF Друкувати Електронна адреса
Національна Комора - Гроші
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 14 січня 2009 00:00

 Головне питання: “де взяти гроші?”

 

Гроші - в Національній Коморі. А це і є головний мій секрет.., а також секрет нової влади, яка реалізуватиме пропоновану політику в Україні. При цьому, якщо чітко і однозначно не усвідомити: ” Для чого гроші ?, Кому і яким чином вони діставатимуться ? та Який результат з цього буде ? ”, - то й грошей ніяких не буде !..

 

Однак, зроблю деякі натяки.

Гроші - в Національній КОМОРІ.

До грошей матимуть доступ - лише учасники реалізації пропонованої національної регуляторної політики України.

Оскільки, відповідно до Конституції України земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є обєктами права власності Українського народу і являються основним національним багатством, що перебувають під особливою охороною держави, тому цей простір в межах кордону України, включаючи прибережну смугу континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони – (X-Y-Z - до центра Землі і в Космос) і є Національною КОМОРОЮ землі та її природних ресурсів України.

За оцінками деяких експертів розвідані наші  національні  багатства, які знаходиться в нашій Національній КОМОРІ на загальну суму в понад 8 трильйонів доларв США. Тому всі громадяни України (біля 46 млн громажян) є (будуть) повноправними співвласниками свого основного національнго багатства та повноцінними володарями і розпорядниками своєї Національної Комори.

Коли Національна Комора зачинена, то й доступ до грошей не можливий. 

Лише сродна праця і національна самосвідомість громадян України та їх Воля до реалізації пропонованого, в тому числі шляхом безпомилкового вибору, може відчинити КОМОРУ на благо собі, своїм дітям, онукам і првнукам.


 

Останнє оновлення на Неділя, 19 липня 2009 12:38
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!