Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Статті Наукові НАША ЗБРОЯ – ЗНАННЯ…
НАША ЗБРОЯ – ЗНАННЯ… PDF Друкувати Електронна адреса
Статті - Наукові
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 10 серпня 2022 14:55
 

Ключ до проявлення права власності на землю та її природні ресурси – основне національне багатство…


В цьогорічному (2022) першому номері науково-теоретичного журналу: «Агроекологічний журнал» опубліковано мою чергову статтю «Основні засади емерджентності системи проявлення прав власності Українського народу на землю та її природні ресурси».


В статті розкрито вимоги невідкладної інституалізації чинних земельних норм Конституції України, оскільки, здійснювана в Україні впродовж тридцятиріччя так звана «земельно-аграрна реформа», не відповідає сутності декларованим в Основному Законі України земельним нормам, які націлюють на розвиток і реальне економіко-правове укріплення української державності.

Також обґрунтовано ключові засади та основні шляхи здійснення Нової парадигми звершення земельної реформи в Новій Україніз позиції балансування законних інтересів всіх громадян України як безпосередніх учасників цього процесу….

Запропоновано, в розвиток сформульованих науково-обґрунтованих нових знань– прийняти ряд відповідних рішеньзаконодавчих і нормативно-правових актів.

В такому процесі, найважливішу історичну роль має відіграти Президент України – Володимир Зеленський як гарант Конституції України, Голова РНБО України, про що йдетися також на шпальтах газети "Урадовий кур'єр" за 02.02.2022р. №20 "У кого земля – в того влада"...  


Останнє оновлення на Четвер, 11 серпня 2022 07:34
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!