Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Статті Дзеркало тижня
Статті


Дослідження - тривають... PDF Друкувати Електронна адреса
Наукові
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 28 липня 2022 09:59

 

Проявлення – об’єктно-суб’єктних земельних аспектів… 


Виконуючи планову (на 2021-2025 роки.) фундаментальну науково-дослідну роботу: «Організаційно-економічні засади збалансованого користування природними об’єктами в агросфері України», результати першого етапу (2021 р.)  підтвердили те, що умовне «економіко-правове» користування природними об’єктами права власності Українського народу, в т. ч. в агросфері, ‒ є причинно-наслідковою закономірністю здійснюваної до цього часу так званої «земельної реформи», яка базується на надуманій антиконституційній «колективній» формі власності на землю.
Останнє оновлення на П'ятниця, 29 липня 2022 09:46
Детальніше...
 
КЛЮЧ — до об’єднання... PDF Друкувати Електронна адреса
Урядовий кур'єр
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 02 лютого 2022 16:23

 

Продовжую доповнювати  цю статтю як на актульно-очікувану  стартову об'єднюючу дію...

СЬГОДНІ (24.02.2024)  ВЖЕ РІВНО ДВА РОКИ як в ГЕРОЇЧНИХ БОЯХ "ЗА УКРАЇНУ-РУСЬ...  ЗА НАШУ ВОЛЮ...  НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ..." триває НАШ ПЕРЕМОЖНИЙ СПРОТИВ  багатовіковому ворогу української праматірної етно-нації  варварам-московитам...

Останнє оновлення на Субота, 24 лютого 2024 11:09
Детальніше...
 
Власник і засновник України... PDF Друкувати Електронна адреса
Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 27 січня 2022 07:34

«Приземлення» існуючого паспорта громадянина України…

«Економічний паспорт» — в сьогоднішньому варіанті — це спотворений в антиконституційний спосіб фрагментарний намір функціонування через 15 років (з 2037 року) так званого «Фонду майбутніх поколінь» — лише для частини співвласників основного національного багатства України.

 
Кожного громадянина України як неповторну особу ідентифікує основний документ загальнонаціонального значення, який називається «Паспорт громадянина України» (метрика про його народження), що посвідчує таку особу та підтверджує громадянство. Наявність такого документа, автоматично надає (буде надавати) кожному такому громадянину, котрий має лише єдине громадянство (ст. 4 КУ), право на рівновелику частку в статутному капіталі держави, що конституційно задекларований — основним національним багатством (стисло — «земля», або «земля та її природні ресурси») та є природними об’єктами абсолютного права власності Українського народу (всіх громадян України)…
Останнє оновлення на Вівторок, 22 лютого 2022 21:38
Детальніше...
 
Піраміда-модель… PDF Друкувати Електронна адреса
Наукові
Написав Oleksander Kovaliv   
Понеділок, 06 грудня 2021 11:48

Когнітивна Піраміда – Олександера Коваліва…


Я (Олександер Ковалів) створив і вперше запропонував модель функціонування та розвитку «Звершення земельної реформи в Україні: нова парадигма» у формі піраміди функціонування когнітивної земельної економіки – так званої «Когнітивна Піраміда – Олександера Коваліва», що враховує дії об’єктивних законів живої і неживої природи та суспільства.
 
Про основну сутність, – цих здобутих нових знань, можна також почерпнути інформацію – англійською мовою, в моїй статті: “COGNITIVE LAND ECONOMY” AS A WAY OF ACCOMPLISHMENT THE OBJECTIVE LAWS OF LIVING AND NON-LIVING NATURE AND SOCIETY («КОГНІТИВНА ЗЕМЕЛЬНА ЕКОНОМІКА» як спосіб звершення дії об’єктивних законів живої і неживої природи та суспільства), що надрукована – в науково-практичному журналі «Збалансоване природокористування», № 2, 2021 рік.

Центральним результуючим вектором сумарної дії параметрів моделі ієрархічної системи у формі Піраміди-моделі (Фіг 10, Рис.2.) – є динамічно сформований у просторі та часі світовий рівень комфортної життєдіяльності людини-громадянина України, її сім’ї, родини і громади, в процесі якої (життєдіяльності) забезпечується раціональне земле- і природо-користування та збереження довкілля.

Останнє оновлення на Понеділок, 06 грудня 2021 11:55
 
ТУТ І ЗАРАЗ... PDF Друкувати Електронна адреса
Наукові
Написав Oleksander Kovaliv   
Понеділок, 29 листопада 2021 21:47

Звершення земельної реформи в Україні за когнітивним принципом позитивної часової преференції

 
Мною (Олександер Ковалів) доведено, що когнітивні земельно-економічні закони збалансованого користування природними об’єктами публічного права власності Українського народу, що спонукатимуть до ефективного біфуркаційного стрибка розвитку країни, з метою забезпечення високого рівня життєдіяльності кожного громадянина в процесі звершення земельної реформи в Україні, як нової парадигми, – функціонуватимуть за когнітивним принципом позитивної часової преференції…

Про це та інші передумови, що спричинили рух до керованого «хаосу», особливо в агросфері, в якій наглядно проявилися наслідки корупційних і олігархічних схем (мораторій, рейдерство, самоправство, безвідповідальність тощо), а також Російської воєнної агресії – й спонукають громадян України захищатися і діяти «тут і зараз» – на основі конституційного прагматизму, йдеться в моїй науково-практичній статті: «Звершення земельної реформи в Україні за когнітивним принципом позитивної часової преференції».


Останнє оновлення на Вівторок, 22 лютого 2022 21:37
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 3 з 24
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!