Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Статті Дзеркало тижня
Статті


Партій багато, земля одна PDF Друкувати Електронна адреса
Дзеркало тижня і День
Написав Oleksander Kovaliv   
Субота, 13 липня 2019 14:41
 

Забули про справжнього власника землі ― громадян України…

 
Через олігархічні телеканали і пресу нав’язується неправдива інформація щодо необхідності запровадження «ринку землі», сіється недовіра до всіх ― і до всього українського, до власної держави, ― її конституції, особливо перед черговими виборами…

Як наслідок, переважна більшість українців під землею здебільшого розуміють "поле" чи "ґрунт" і впевнені, що право на них належить лише умовним селянам…
Насправді, відповідно до Конституції України власниками землі та її природних ресурсів як природних об'єктів права власності українців, основного національного багатства, є — усі громадяни України, в тому числі  й ― селяни..
Останнє оновлення на Неділя, 14 липня 2019 19:59
Детальніше...
 
ДЕШЕВИЙ ГАЗ - У МИШОЛОВЦІ... PDF Друкувати Електронна адреса
Дзеркало тижня і День
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 27 лютого 2019 16:55

«Нові курси...» – старі схеми...

Доведено, що в основі функціонування комфортної життєдіяльності людини як громадянина конкретної держави лежать природні чинники (земля та її природні ресурси, сонячна, вітрова та інші енергії...), які в процесі раціонального природокористування постійно (щорічно) створюють додану вартість, що є головним не позиченим інвестиційним природним капіталом нації, — основним національним багатством.
Саме ці чинники як природні об'єкти права власності Українського народу, що перебувають під особливою охороною держави, задекларовані в Конституції України (ст. 13-14).
Проте в існуючих умовах кланової монополії на природні ресурси, корумпованості, політиканства й брехні, — громадяни України (Український народ) не стали реальними власниками свого основного національного багатства і не мають реальної вигоди від нього. 
Щоб позбутися олігархічно-корумпованих систем, потрібно обирати реальні механізми власного державотворення.
 
Про деякі секрети успіху я розповів в газеті "День" за 27 лютого 2019 року в статті: «Нові курси...» – старі схеми...

Останнє оновлення на Вівторок, 02 лютого 2021 14:31
 
Так – не пропонує жодна політична сила… PDF Друкувати Електронна адреса
Дзеркало тижня і День
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 31 січня 2019 21:45
Немає землі – немає людей – немає держави…
 
Ключ виходу з наявного «земельного стану» — в «політичній волі» до повноцінної імплементації нереалізованих дотепер конституційних норм…
Сподіваюсь, що невідкладний старт цьому процесу дадуть президентські, а відтак і парламентські вибори. Адже: «Немає землі — немає людей — немає держави...».

Про основні настанови я розповів в газеті "День"  за 31 січня 2019 року в статті:«У кого земля - у того влада!»
Останнє оновлення на Субота, 11 травня 2019 21:00
 
Імперативи - до Програми дій.... PDF Друкувати Електронна адреса
Дзеркало тижня і День
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 13 січня 2019 20:33

 

Не продається!

«Земельна реформа» в Україні була зведена до позаконституційної «колгоспно-радгоспної трансформації», а тому не може завершитися в принципі…

Я переконаний і вірю, що за умов повноцінної інституалізації нереалізованих норм Конституції України працюватиме верховенство конституційного права, а також створюватимуться передумови захисту інтересів і зростання рівня комфортної життєдіяльності українців.

Це завдання має посісти одне із центральних місць, не лише в передвиборчих програмах Президента України і народних депутатів України, а й у практичних заходах як першочергових і комплексних подальших дій органів державної влади та місцевого самоврядування.

Для цього потрібно реалізувати відповідні імперативи (накази), які висвітлив на шпальтах газети "День" за  9 січня 2019 року: «Не продається!»

Останнє оновлення на Субота, 13 липня 2019 14:50
 
Правдиві знання і реальні дії… PDF Друкувати Електронна адреса
Дзеркало тижня і День
Написав Oleksander Kovaliv   
Вівторок, 04 грудня 2018 10:12

Земельна реформа — це не ринок паїв...


Щоби здійснити бажану земельну реформу у новітній історії України в частині земель сільськогосподарського призначення — в інтересах всіх громадян України, а не лише «грошовитих мішків», потрібно спочатку відкинути всі міфи та вигадки…

При цьому, важливим механізмом подальшого врегулювання земельних відносин є розуміння і застосовування конституційної норми «власність на землю» у двох значеннях різних об'єктів права власності, а також необхідно знати правдиву історію «земельної хвороби», набутої через «незнання» чи «свідоме» невиконання цієї вимоги.
 
Про це в газеті "День" за 4 грудня 2018 року в статті: «Земельна реформа — це не ринок паїв...».
Останнє оновлення на Субота, 11 травня 2019 20:58
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 8 з 24
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!