Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Інші
Мораторій на землю продовжено, що далі? PDF Друкувати Електронна адреса
Статті - Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Середа, 21 січня 2009 13:09

Всеукраїнський тижневик сільських підприємців
“Фермерське господарство” №4(372) січень 2008 р.

Мораторій на землю продовжено, що далі?

На другий день (29 грудня) після прийняття Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» уряд взявся за розв’язання земельних проблем. Зокрема, давши доручення групі міністрів в короткий термін внести конкретні пропозиції та проекти нормативно-правових актів,  які б: запровадили ефективний механізм протидії тіньовому продажу земель сільськогосподарського призначення; визначали концепцію вдосконалення механізму використання земель відповідно до їх цільового призначення; удосконалили методики експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою недопущення заниження їх реальної вартості під час продажу, а також щодо розв’язання проблем з використанням земель та вдосконаленням земельних відносин в Україні. РНБО України, в свою чергу, також напрацьовує свої пропозиції .

Останнє оновлення на Неділя, 19 липня 2009 12:57
Детальніше...
 
У кого земля - у того влада PDF Друкувати Електронна адреса
Статті - Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 08 січня 2009 15:38
 
Фермери 10 років тому цікавилися долею української землі. Багато хто з них не витримав... Тепер бачимо, як Новомосковських фермерів на Дніпропетровщині (і не лише там...) - ліквідують, відбираючи в незаконний спосіб землю. Доречно переглянути думки десятирічної давності...
 
Всеукраїнська газета
“ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО”
№ 12(555) грудень 2005

У кого земля - в того влада !

- Так не пропонує жодна політична сила, - каже наш сьогоднішній співрозмовник  Олександер Ковалів - кандидат економічних наук, заступник начальника Департаменту розвитку сільської місцевості та підприємництва Міністерства аграрної політики України,  з 1997 року - голова комітету земельних відносин АФЗУ на громадських засадах.

 

Останнє оновлення на Вівторок, 14 липня 2015 07:31
Детальніше...
 
«ПочатокПопередня123456НаступнаКінець»

Сторінка 6 з 6
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!