Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Що таке Нац. Комора
Що таке Національна комора PDF Друкувати Електронна адреса
Національна Комора - Що таке Нац. комора
Написав Oleksander Kovaliv   
Субота, 16 травня 2009 11:13

Що таке Національна Комора України?

Простір в межах кордону України, включаючи прибережну смугу континентального шельфу виключної (морської) економічної зони – 3D – до центра (Ядра) Землі і – до Космосу (літосфера, атмосфера і гідросфера ) - є Національною коморою землі та її природних ресурсів, тобто, - Національною коморою Основного національного багатства України, що перебуває під особливою охороною держави…

Конституція України (ст. 13-14) також декларує: «Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу – основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави».

Всі громадяни України (біля 43 млн. громадян) є (мають бути і будуть) повноправними співвласниками свого Основного національного багатства в межах законного кордону України та повноцінними володарями своєї НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМОРИ.

Експерти оцінюють наше національне багатство (розвідані ресурси), яке знаходиться в нашій Національній КОМОРІ по-різному... (За попередніми розрахунками НАН України [РВПС] реальна величина національного багатства держави досягає 320-380 трильйонів доларів США, з них приблизно 83-88% — приходиться на природно-ресурсні багатства. В грошовому еквіваленті багатства на кожного громадянина припадає близько по 2 млн. доларів).

Хто фактично, в даний час, в Україні володіє нашим національним багатством, і хто є - “ЗАВКОМОРОЮ” ? Де і в кого КЛЮЧ від НЕЇ ? Яку реальну користь від свого Національного багатства мають громадяни України ?

З цього випливає головне запитання й основне завдання для його розв'язання.

Тому без комплексного розв'язання питань землі та її природних ресурсів в національних інтересах - в інтересах громадян України неможливо побудувати правову і заможну Українську державу. Звершення земельної реформи України: нова парадигма

Для суспільного обговорення і залучення громадянського середовища до практичного втілення наших напрацювань, основні їх засади розкрито на шпальтах всеукраїнської преси, зокрема газет: «Дзеркало тижня», «День».

Владним мужам також нагадав, в черговий раз, - через статтю на шпальтах газети "Урядовий кур'єр": Конституційна правда лікує земельні рани

  

Останнє оновлення на Вівторок, 22 грудня 2020 11:37
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!