Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Мої однодумці Я відкрив для себе ще одного однодумця
Я відкрив для себе ще одного однодумця PDF Друкувати Електронна адреса
Родина - Мої однодумці
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 12 квітня 2009 22:11

Якби ви вчились так, як треба,

То й мудрість би була своя.


Враження таке, що наші високо поважні вчені читають лише своє ...

Тому, напевне, лише Вони є найрозумніші й найдосвідченіші всезнайки в царині власно досяжної економіки та біосфери, особливо в земельних питаннях та природокористуванні, і тому лише правда на їхньому боці...

На днях я мав розмову з Ігором Бистряковим, д.е.н., професором, який у лютому 2009 на комісії в РНБОУ адекватно оцінив мої пропозиції, і якому я дав свою візитку та сайт.

Цей спокійний із життєдайними очима - завідувач відділу Ради по вивченню продуктивних сил НАНУ, професор, доктор економічних наук за спеціальністю економіка природокористування та охорони навколишнього середовища видався моїм однодумцем також в оцінці стану аграрної та земельної реформ. На моє прохання, для подальшого спілкування та узгоджених дій, надіслав мені електронною поштою деякі свої статті.   

Я був приємно здивований, жаліючи, що раніше не читав такі обґрунтовані, системні й передбачувані висновки й пропозиції. Зокрема, статтю “Необхідність коригування стратегії аграрної реформи” (Економічний часопис-XXI №6'1999-С.35-37).

Нехай – Я (з периферії) міг таких людей не знати... Але чому наші аграрні та земельні, в тому числі ідейні реформатори “національної ваги” знехтували цими та іншими тогочасними пропозиціями?..

Але це вже окрема тема...

Успіхів Вам, шановний Ігоре Костянтиновичу !  Творіть на добро, на славу !!!

Останнє оновлення на Неділя, 19 липня 2009 12:46
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!