Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Істина Деякі роздуми І все те бачив, і все знаю,...
І все те бачив, і все знаю,... PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Понеділок, 09 лютого 2009 10:42

Доброта й порядність не знають меж…

Мені цікаво спостерігати, як у багатьох вчених та начальників розбігаються очі, коли їм розказуєш про свої бачення окремих наявних проблем і шляхи їх врегулювання.
Вони (академіки, професори…) почуті ідеї тишком-нишком починають «перетягувати на своє копито» і потім, з розумним виглядом на вченому обличчі, доповідають про свої «досягнення й відкриття» в науці та в реформах… Стверджують, що вони, і лише вони - є першопроходцями в цій царині.


Ще цікавіше бачити несором’язливе здивування, коли їм показуєш і доказуєш, що це вже давно мною опубліковане…
В суботу (сьомого лютого цього року) до мене завітав (на моє запрошення) член-коресподент УААН, професор, доктор економічних наук, завідувач відділу Інституту аграрної економіки Національного наукового центру УААН, шанований - Микола Йосипович Малік.
Я йому презентував свою сторінку в Інтернеті й показав деякі копії публікацій у різних виданнях - ще з 1990 року, вказуючи тим самим на мої позиції в хронології.
Він щось постійно нотував…
Я радий за нього...
Також навів йому наочний один приклад з Третьої щорічної доповіді (2005) Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, - чим закінчується розділ «Захист права власності на землю» цієї доповіді.
При цьому, сказав йому по-секрету: «Хочу, щоб побільше вкрали моїх ідей… Щоб, доказавши в суді, бути ще багатшим», бо живу під гаслом: «Що знайшов - те Ваше…, що згубив – моє.!..».

Останнє оновлення на Неділя, 19 липня 2009 12:35
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!