Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Статті Наукові РОЛЬ ОСВІТИ…
РОЛЬ ОСВІТИ… PDF Друкувати Електронна адреса
Статті - Наукові
Написав Oleksander Kovaliv   
Субота, 27 квітня 2024 23:04

АКТУАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СУСПІЛЬНИХ НАУК

88.png - 813.44 Kb
 
 
Пршочерговим чинником наведення правопорядку в українській дійсності є правдиві знання економіко-правової сутності конституційного земельного прагматизму.

Вимагається, щоб кожний освідчений громадянин України як повноправний (де-юра) співзасновник держави (республіки) і співвласник землі та її природних ресурсів, особливо студентська молодь, яка закінчує вузи, в тому числі педагогічні, (незалежно від фахового профілю освіти), — володіли знаннями про конституційні права стосовно «землі» як головного капіталу нації, що є незамінною основою цивілізованої і заможної життєдіяльності кожного. Адже, правдиві знання ― згенеровані наукою, тиражовані освітою і загартовані практикою наближають цілковиту перемогу на нашому "внутрішньому фронті", ― також


28 березня 2024 року, на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася Х Всеукраїнська наукова конференція «АКТУАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СУСПІЛЬНИХ НАУК» (м. Умань Черкаської обл.)

Організатори: Міністерство освіти і науки України; Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини; Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького; Житомирський державний університет імені Івана Франка; Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя; Київський університет імені Бориса Грінченка.

 

В роботі конференції я (головний науковий співробітник Інституту агроекології і природокористування НААН, доктор економічних наук, Заслужений працівник сільського господарства України — Олександер Ковалів) взяв участь. Виступив з актуальною для освітян доповіддю: «Конституційні знання про власність "на землю" - базові засади заможної життєдіяльності в Україні». Тези з аналогічною назвою опубліковано в збірнику.

 


Останнє оновлення на Субота, 27 квітня 2024 23:57
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!