Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Істина Спогади Чия «ЗЕМЛЯ»?..
Чия «ЗЕМЛЯ»?.. PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
Вівторок, 25 жовтня 2022 09:13


ЗА ЧИЮ ЗЕМЛЮ - ВМИРАЮТЬ ГЕРОЇ УКРАЇНИ...

(або російський слід - в земельних правовідносинах - де-юре незалежної України...)

16 вересня 2022 року (в історичний переддень - 17 вересня "золотого вересня" 1939 р.) відбулась Міжнародна науково-практична конференція на тему: «ПРОДОВОЛЬЧА ТА ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА У ВОЄННИЙ І ПІСЛЯВОЄННИЙ ЧАСИ: ПРАВОВІ ВИКЛИКИ ДЛЯ УКРАЇНИ ТА СВІТУ», яку організували: Національна академія правничих наук України і Національний університет біоресурсів і природокористування України.

В її роботі, я (Олександер Ковалів) взяв очну участь і виступив.

Для цієї авторитетної авдиторії, особливо - правників, я - вперше розкрив сутність здобутих авторських нових знань, в тому числі стосовно когнітивної земельної економіки, що базується на законах неживої і живої природи та суспільства і цілковито узгоджується із земельними нормами чинної Конституції України, сутність яких (норм) поки що не імплементовано - в законодавче поле нашої незалежної держави... 

Мої подані тези – для друку в збірнику конференції закінчуються так:

"Беручи до уваги реальні прагнення й конституційні права Українського народу на гідну життєдіяльність у власній державіпід справедливим проводом найвідважніших і наймудріших в світі – українських воїнів-переможців, та зважаючи на глобальний стан природних ресурсів, в тому числі стосовно індексу продовольчої безпеки, а також на неподолане внутрішнє гібридне антиконституційне протистояння й невизначеність, нами доведено, що безболісно вийти з такого стану можна лише за дієвої волі Президента України як гаранта, який очолює Раду національної безпеки і оборони України.
Переконані, що РНБО України зобов’язана проявити конституційні права власності на основне національне багатство і негайно почати реалізацію обґрунтованих напрацювань, оскільки вони конституційно вмотивовані, науково обґрунтовані й уже достатньо публічно обговорені.
Водночас, лідери громадянського середовища, особливо совісні й відповідальні правники – за освітою (тай всі небайдужі й освічені громадяни), усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями, також зобов’язані збагатити свої знання «про землю» – справжньою сутністю чинних земельних норм Конституції України як норм прямої дії, усвідомити власні права, хоча б, – на роль засновника держави і співвласника основного національного багатства".

В буремнині роки укрїнських змагань з ворогами, зокрема - 1929 і 1948 років українські патріоти (націоналісти) укладали "ДЕКАЛОГ"...  Тепер, як нколи появляєтся багато обгрунтованих ЗВЕРНЕНЬ, ЗАКЛИКІВ. ЗАПОВІТІВ .... Вони, нажаль, поки що не стають об'єднуючим чинником (я називаю МАГНІТОМ) для більшості українців. Я також почав систематизувати свої напрацьванні, які 22 лютого 2022 року (в день нахабного вчинку думою рф) викристалізував також "Декалог українця - на рідній землі", який продовжую шліфувати...

Сьогодні (21-22 червня 2024 року) літнє сонцестояння... Дещо підправив... і вийшов "Декалог українця-переможця - на рідній землі"

Конференція транслювалася в YouTube

Мій виступ був після обідньої перерви - його можна переглянути тут...

 

 

 image11image4image7image9image5image2image10image6image3image8

Останнє оновлення на Понеділок, 24 червня 2024 09:11
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!