Надія помирає останньою… |
Істина - Спогади |
Написав Oleksander Kovaliv |
Неділя, 08 вересня 2013 11:47 |
Скільки ж українського хмелю – в «українському» пиві?...Справжнє українське пиво може вважатися таким, - якщо в його основі будуть лиш натуральні й чисто екологічні: український ячмінь (солод), український хміль, українська вода, - як невід’ємні компоненти якості та безпеки для життя і здоров’я людей і, - які вироблені (приготовлені) лиш в українських умовах (по всьому харчовому ланцюгу) - самими українцями. Для досягнення такого національно-свідомого рівня має бути ВОЛЯ владних мужів на найвищому - національному рівні і відповідна активна позиція, насамперед, - науковців, освітян та молоді… В цьому я переконався, в черговий раз, перебуваючи і спілкуючись 4 і 5 вересня в рамках виставкових заходів, які організовувало СП «Агроінком». Відрадним було побачити на експозиції НУБіП України новий сорт українського хмелю із специфічними ароматними властивостями. Сказали, що називається: «Максим»... Дали покуштувати пива виготовленого з нього....
З 4 до 6 вересня 2013 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» в куточку павільйонна №1 (із входу А) відбулась скромна виставка, яка об’єднувала аж три: 20-та Спеціалізована виставка «Індустрія пива та безалкогольних напоїв»; 9-та Спеціалізована виставка «Fast Food – Індустрія швидкого харчування» та Форум – виставка «Екологічний стандарт якості та безпеки продукції – крок в майбутнє. Також акцентувалось на експозиції «Агро-Лаб»
|
Останнє оновлення на Неділя, 08 вересня 2013 12:03 |