Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Істина Історія Пропозиції Президенту України - залишились такими...
Пропозиції Президенту України - залишились такими... PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Історія
Написав Oleksander Kovaliv   
Субота, 20 лютого 2010 17:41
Головна стаття
Пропозиції Президенту України - залишились такими...
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Page #
Всі сторінки

 

Приватні власники (фізичні та юридичні особи) використовують кошти на свій розсуд. При цьому впроваджується податок на нерухомість.

III рента (за додатково вкладену працю) - одержується працюючими товаровиробниками за рахунок додатково вкладеної праці, передових технологій тощо. Внаслідок чого вони отримують додатковий врожай чи приріст тваринницької продукції.

Весь доход повинен залишатися працюючому товаровиробнику, використовується ним на власний розсуд.

Під обґрунтовано-розраховану перспективу діяльності працюючого товаровиробника для одержання ним додаткового прибутку (III ренти) (після покриття затрат, одержання рентабельності, та сплати перших двох рент) держава гарантує і видає кредити (ставка – 5-9% річних) на придбання вітчизняної техніки, племінного поголів’я худоби і птиці, насіння, добрив, засобів захисту рослин тощо.

IV рента (монопольна рента) – одержується (після оплати затрат праці, включаючи рентабельність на рівні 15 відсотків та відрахувань на всі попередні ренти) внаслідок розумної політики держави через оподаткування, квотування, митні, акцизні  та інші збори. Ця рента є пріоритетом держави на внутрішньому і зовнішньому ринках, також стимулює вітчизняне виробництво і націлена на захист вітчизняного товаровиробника.

Всі надходження поступають в Державний бюджет і використовуються для реалізації цільових державних програм соціально-економічного розвитку населених пунктів і пріоритетів вирощування, виробництва, переробки та реалізації продуктів харчування.

Впровадження всіх рент, надходження і спеціальне використання коштів одночасно та для всіх, - є одним із тих, реальних механізмів сплати земельного податку, захисту вітчизняного товаровиробника та стимулювання ефективного й пріоритетного виробництва.

Фермер (працюючий товаровиробник), сплачуючи ренти за використання орендованих, чи наданих земель із державної (комунальної) власності протягом 25 років автоматично стає власником цих земель. За бажанням фермер може достроково протягом 10 років (пропорційно) сплатити загальну величину відповідних рент (розраховану на 25 років) і набути право власності на землю. Аналогічно може здійснюватися оренда з викупом у власників земельних ділянок та земельних часток (паїв).
Пільги на сплату земельних рент відсутні.

Для гарантій і прозорості дій земельної та аграрної реформ концентруються і використовуються всі платежі, що поступають від плати за землю та її природні ресурси (включаючи оренду) на всіх рівнях через спеціальні рахунки в Державному Земельному банку (відділеннях), як за використання основного національного багатства України і використовуються за цільовим призначенням.

При цьому держава гарантує збалансовані Державний та місцеві бюджети.



Останнє оновлення на Четвер, 04 серпня 2011 12:27
 
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!